jouw experts voor 
fitness EN GROEPSLESSEN, DE GEZELLIGE GEZICHTEN VOOR BAR EN RECEPTIE.


Sporten werkt wanneer je graag terug blijft komen. Onze stralende lach helpt je hierbij!

 

ons team

 

 

michel-kolen-website

Michel

Eigenaar, groepslesdocent BodyPump, Sprint, spinning, GRIT, Multi-Age.

Michel

Ik ben gek op intensief sporten maar ook op het begeleiden van sporters naar hen persoonlijk doel. Laatst begeleidde ik nog met succes een groepje in een lang trainingstraject voor deelname aan Alpe d’HuZes. Door de overname van Feel Good in 2008 zag ik de kans om van mijn favoriete bezigheden mijn werk te maken. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de racefiets of mountainbike. Doe je mee in mijn te gekke lessen?

leukste-collega

Wendy

Fitnessbegeleidster en groepslesdocente Multi-Age.

Wendy

Negen jaar geleden startte ik als gewichtsconsulente mijn eigen praktijk “Your Bodyview”.
In mijn beleving zijn een gezond voedingspatroon, verantwoord bewegen en een juiste balans in je leven de ideale pijlers voor een goede en energieke leefstijl. Vanaf 2013 ben ik tevens werkzaam als fitnessbegeleidster en groepslesdocente. Veel energie gaat naar mijn werk, maar een heel groot deel ook naar mijn gezin.

Nieuwe energie haal ik uit gezellige uitjes met mijn gezin, leuke avonden met vrienden, een ronde op de mountainbike of bijvoorbeeld een filmavond. Wil je aangestoken worden door mijn enthousiasme? Dan zie ik je graag in ons fitnesscentrum.

real-monique

Monique

Fitnessbegeleidster.

Monique

Na mijn start van de opleiding Sport en Bewegen begon ook mijn carrière in de fitnessbranche. Tijdens mijn opleiding leerde ik veel op het gebied van coachen en begeleiden. Na een stageperiode van twee jaar ben ik nu inmiddels alweer 3 jaar werkzaam als fitnessinstructrice. Momenteel volg ik een voltijd HBO studie voor fysiotherapie. Al mijn vergaarde kennis wil ik graag gebruiken om jou te helpen met het behalen van je doelstellingen. Ik zie je graag in de fitnessruimte verschijnen! 

renee

Renée

Fitnessbegeleidster, groepslesdocente LesMills Tone, BodyPump, GRIT Strength, Pink Boxing, spinning, CorePower.

Renée

Af en toe ben ik een beetje gek of misschien wel iets te dol.  Lachen vind ik daarom ook het leukste… Na mijn opleiding bij Cosmo en een stageperiode van twee seizoenen op Mallorca besloot ik om een opleiding als fitnesstrainer A en B te gaan volgen. Ik kwam voor een stageperiode terecht bij Feel Good waarna ik in 2014 in dienst trad als fitnessbegeleidster. Naast mijn werk volgde ik opleidingen voor mijn groepslessen. Al snel leerde ik ook voor voedings- en lifestyleadviseur en stresscounselor. Ik richtte op de bovenverdieping van Feel Good hiervoor mijn eigen bedrijfje in: Boost Yourself! Naast alle bedrijvigheid stap ik ook nog wel eens op de racefiets maar een feestje met vriendinnen vind ik ook erg leuk! Oooohhh….. ik wil je zo graag helpen in de fitness, tijdens mijn actieve lessen maar ook op het gebied van voeding of stress. Roept u maar!!!

 

 

bas

Bas

Fysiotherapeut, fitnessbegeleider.

Bas

Sport en bewegen zit in mijn genen! Daarom werd ik in mijn jeugd erg blij toen ik ontdekte dat er een opleiding bestond met eenzelfde naam: “Sport en Bewegen”. Hier behaalde ik mijn Fitvak diploma’s als fitnessbegeleider.  Eenmaal aan het werk bij Feel Good merkte ik al snel dat ik op een goede manier bij mensen het maximale eruit wilde halen om hun persoonlijke doelen te behalen. Ik koos voor een uitgebreidere studie als fysiotherapeut. In 2011 werd mijn droom werkelijkheid en startte ik de praktijk “Fysiotherapie Feel Good”. Vanaf toen kon ik sporters en externe patiënten ondersteunen en behandelen bij blessures en chronische klachten. Steeds weer breid ik mijn kennis verder uit met specialismen binnen de fysiotherapie. Voetbal en fitness zijn naast mijn werk nog steeds mijn grootste hobby’s!  

ilse

Ilse

Fitnessbegeleidster

Al vanaf jongs af aan ben ik veel bezig met sport, zowel zelf als het begeleiden van anderen. Een logische stap was dan ook het volgen van een sportopleiding. Momenteel werk ik als Lifestylecoach en ben actief bij een sport BSO. Feelgood kende ik al jaren, omdat ik hier zelf ook een hele tijd gesport heb. Het gemoedelijke is was mij altijd is bijgebleven. Sinds 2019 ben ik ook te vinden in de fitness. Zelf heb ik 18 jaar geturnd en doe momenteel fanatiek aan crossfit. Ik kijk er naar uit om ook jou te helpen met je persoonlijke doelen! 

annemarie

Anne-Marie

Bar- en receptiemedewerkster.

Anne-Marie

Alweer vanaf 2008 werk ik met plezier in mijn favoriete fitnesscentrum. Omdat ik van gezellige praatjes houd, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Naast mijn werk houden mijn man, mijn twee dochters en mijn zoon mij altijd flink bezig. Als er dan nog tijd over is, ga ik graag een avondje uit met vrienden. Natuurlijk weet ik ook erg veel over alles wat er in het fitnesscentrum te doen is. Kom maar eens luisteren!

marjike

Marijke

Groepslesdocent BodyPump, BodyBalance, spinning.

Marijke

Vanaf 2001 geef ik al met het grootste plezier groepslessen. In 2008 startte ik bij Feel Good. Motiveren en inspireren zit me in mijn bloed en voor sport heb ik een enorme passie. Vanuit topsport in mijn jeugdjaren (tennis) naar fysiotherapie in de fitness waarna ik mij verder richtte op groepslessen. Talloze opleidingen volgde ik voor o.a. fitness, aerobics, sportmanagement (AALO), Schwinn Spinning (Johnny G) en groepslessen van LesMills. Naast mijn vaste lessen bij Feel Good val ik nog graag in bij andere fitnesscentra. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, klets ik bij met vrienden en vriendinnen op de bank met theetjes en wijntjes. Ik geniet met mijn dochter en speel af en toe weer tennis.

 

 

lieveke 

 

 Lieveke

Fitnessbegeleidster, groepslesdocente Zumba, Pink Boxing

jessica

Jessica

Receptie- barmedewerkster

 

 

              

 
 
 
 
 ronald
 
       

Ronald

Fitnessbegeleider

 

          
 

 

 

 

 

 

 

                                              ronald-dsc_3853  

 

Ronald

Groepslesdocent Sprint, spinning, Core-power.

Ronald

Zoals mijn lessen voorbij vliegen, vliegt ook de periode voorbij dat ik hier werk. Een jaartje of 6 inmiddels alweer. Mijn lessen staan bovenaan mijn lijst van hobby’s maar natuurlijk besteed ik graag  veel aandacht aan mijn vrouw en twee kinderen. Naast het verzorgen van mijn lessen heb ik een voltijd baan bij de gemeente ’s Hertogenbosch als financieel adviseur. Mocht er nog wat tijd over zijn, zit ik graag op de motor, kijk een leuke film of geef nog BodyPump. Ik houd er van om mijn lessen gezellig in te richten waarbij ik al snel een leuk contact met je zal maken!

 

margot-img_1887

 

 

Margôt

                                            Groepslesdocent BodyShape.

Margôt

Sinds maart 2016 geef ik met veel plezier op de maandagavonden BodyShape! In 2007 startte ik mijn carrière met BodyPump en BodyBalance wat ik nog steeds met veel plezier en passie doe. Ook ben ik mij sinds enkele jaren gaan richten op Pilates. Veiligheid, maar ook plezier vind ik erg belangrijk. Omdat ik vind dat mijn lessen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, bied ik voor iedereen een passende optie!

 
 

 

 

 

 

 

 

rene

René

Groeplesdocent, spinninginstructeur

 

 

 

 

kristina

 

Kristina

Groepslesdocente Zumba

 

 

grit

 

Grit

Groepslesdocente Kundalini Yoga