Revalidatie

Blijven je bewegingen beperkt door aanhoudende pijnen in spieren of gewrichten? Wil je herstellen van een sportblessure? Revalideren na een operatie? Onze deskundige therapeuten van Fysiotherapie Feel Good staan voor je klaar!

 

 

Medisch fitness in groepsverband o.l.v. een fysiotherapeut.

Medisch fitness is voor mensen met chronische aandoeningen of simpelweg voor mensen die behoefte hebben aan trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Als eerste heeft u een (individuele) intake met één van onze fysiotherapeuten. Hij of zij kijkt naar wat uw klachten of wensen zijn m.b.t. de training. In overleg voeren we samen een op maat gemaakt trainingsplan uit.

De trainingen zijn in groepsverband. De groepjes zullen niet groter zijn dan 5 personen. Op deze manier kan de fysiotherapeut zijn/haar aandacht goed verdelen over de patiënten/sporters. Op deze manier bieden wij je een specifieke en persoonlijke aanpak!

rehasport-physio

Behandelingen binnen onze praktijk voor fysiotherapie.

Een fysiotherapeutisch behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur. Bij therapie waarbij oefeningen in de oefenzaal gedaan moeten worden, kan de behandelduur oplopen tot een uur. De methode bestaat uit: Adviseren en informeren, Massage, Oefenen en aansturen van bewegingen, Aansturen van coördinatieoefeningen/spierkrachttraining, Functionele training, Het voorzien in hulpmiddelen.

Een fysiotherapeutische behandeling kan worden vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Hoeveel behandelingen? Dit kunt u terug vinden in het door u gekozen pakket bij de zorgverzekeraar. Weet u dit niet te vinden, dan kunnen onze therapeuten dit altijd terug vinden. Mocht u alleen basisverzekerd zijn dan komen de kosten voor eigen rekening per factuur.

Voor meer informatie kijk op www.fysiotherapiefeelgood.nl.

 

Gastenpas

 

 

Ondersteuning tijdens fitnessen.

Voor minder complexe klachten stellen onze fitnessbegeleiders een trainingsprogramma op maat voor je op. Eventueel in samenspraak of overleg met één van onze fysiotherapeuten. Op een vast en wekelijks tijdstip ondersteund een fysiotherapeut bij begeleiding in de fitness. Voor vragen, adviezen en het opstellen van een juist beweegadvies bij lichamelijke klachten kun je altijd bij hen terecht.