“Wat wil jij bereiken?” staat bij ons op de eerste plaats!
Voor onze deskundige en gediplomeerde begeleiders is het dan ook weer iedere keer een uitdaging om de wensen van de klant in vervulling te laten gaan. Het belangrijkste is natuurlijk het “thuis”-gevoel hebben, plezier hebben in het sporten.

bereik resultaat!

 

Meer Kracht

Dat je van krachttraining mooi, slank en sterk wordt is alom bekend. Bij Feel Good Udenhout vind je hier alles voor: oefeningen, voedingstips en trainingsschema's. Op basis van je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie maken we een work-out. Na enige tijd kent je lichaam de oefeningen en veranderen we het schema om weer meer resultaat te behalen.

Meer informatie >

 

Kettlebell

 

 

betere conditie

Warming-up, cooling down of High Intensity! Je trainingsprogramma wordt afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen op moderne cardiotoestellen als crosstrainer en loopband met eigen TV conditie op te bouwen of om af te vallen. Bouw stress af en tank nieuwe energie.

Meer informatie >

Loopband

 

 

Meer Gezondheid

Een gezonde leeftstijl is belangrijk voor je? Dan zit je bij Feel Good Udenhout goed. Profiteer van de positieve effecten van conditietraining op moderne cardiotoestellen als de crosstrainer, loopband en fietsen.  De vele groepslessen zijn een ideale aanvulling op je fitness programma.

De intensieve begeleiding en ondersteuning van onze instructeurs zorgen voor de nodige motivatie.

 

Meer informatie >

Lat pulldown

 

 

een mooi Figuur

Wil je graag afvallen? Zoek je begeleiding en hulp om een gezonder eetpatroon krijgen of heb je gewoon een stok achter de deur nodig?

Meld je aan voor een afslankprogramma van Feel Good Udenhout. Profiteer van de begeleiding om kilo's te verliezen en een strakker lichaam te krijgen. Zodat jij snel je doel behaalt.

Afslankprogramma >

Figuur